Je kunt bij ons deelnemen aan de ritten mits je lid van OKRA bent in een van de vele trefpunten in West-Vlaanderen, de eerste rit is gratis ter kennismaking. Wens je verder deel te nemen aan de maandelijkse ritten dan kunt u zich lid van OKRA maken. Waar? In uw woonplaats is er zeker iemand die u verder kan helpen.

Het lidmaatschap bij OKRA bedraagt € 25 per jaar, verder heb je een OKRA-SPORT+ verzekering nodig en daarvoor betaal je extra € 8, maar deze € 8 kun je terugkrijgen via de sportprikkels van uw ziekenfonds. (Nieuwe leden die inschrijven tussen 1 september en 31 december betalen ineens het lidgeld voor het volgende jaar. De laatste vier maanden van het lopende jaar krijgen zij gratis).

Bij dat lidmaatschap zijn er vele voordelen, je krijgt maandelijks een magazine en je kunt ook deelnemen aan tal van activiteiten binnen OKRA, dat gaat van toespraken over diverse onderwerpen, uitstappen met een bus, kaarten, fietsen, wandelen enz.…. . Je wordt via het magazine uitgebreid geïnformeerd.

Nog geen OKRA-lid en zin om eens mee te rijden ? 
Neem dan contact op met Diederik Monteyne,
GSM: 0486 59 09 38,
email: diederik.monteyne@mtc-okra-wv.be

of gebruik ons contactformulier