Je kunt bij ons deelnemen aan de ritten mits je lid van OKRA bent in een van de vele trefpunten in West-Vlaanderen, de eerste rit is gratis ter kennismaking. Wens je verder deel te nemen aan de maandelijkse ritten dan kunt u zich lid van OKRA maken. Waar? In uw woonplaats is er zeker iemand die u verder kan helpen.

Voor uw lidmaatschap bij OKRA zie de link: https://lidworden.okra.be/ , verder heb je een OKRA-SPORT+ verzekering nodig voor een lidmaatschap zie link https://www.eenlevenlangsporten.be/lid-worden/dankzij-je-lidmaatschap-bij-okra-sport/#:~:text=Hoeveel%20bedraagt%20een%20lidmaatschap%20bij,SPORT%2B%20betaal%20je%2040%20euro dit bedrag kun je terugkrijgen via de sportprikkels van uw ziekenfonds.

Bij dat lidmaatschap zijn er vele voordelen, je krijgt maandelijks een magazine en je kunt ook deelnemen aan tal van activiteiten binnen OKRA, dat gaat van toespraken over diverse onderwerpen, uitstappen met een bus, kaarten, fietsen, wandelen enz.…. . Je wordt via het magazine uitgebreid geïnformeerd.

Nog geen OKRA-lid en zin om eens mee te rijden ?
Neem dan contact op met Marc Notredame,
GSM: +32 499 74 95 96,
email: marc.notredame49@gmail.com

of gebruik ons contactformulier